HİZMETLERİMİZ

Türkiye'nin en köklü sigorta şirketleri ile çözüm ortaklığına sahip firmamız, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak sigorta çözümleriyle sizlere güvence sağlıyoruz.

SAĞLIK SİGORTASI HIZLI TEKLİF AL

Sahip olduğunuz en değerli varlığınız öncelikle kendi sağlığınızdır. Özel sağlık sigortaları bu bağlamda size kaliteli sağlık hizmetinden faydalanma imkanını, her bütçeye uygun çözümlerle sunmaktadır. Sağlık sigortası yaptırmayı geleceğe yapılan bir yatırım olarak düşünmek ve bir lüksten ziyade ihtiyaç olarak algılamak gerekir.

SAĞLIK SİGORTASI ÇEŞİTLERİ

Bireysel Sağlık Sigortası Sağlık Sigortası, dilediğiniz doktor ya da sağlık kurumunu seçme özgürlüğü sağlar. Sigortalıların herhangi bir kaza ya da hastalık sonucu ortaya çıkan ayakta ya da yatarak teşhis ve tedavilerine ait masraflar, yurtiçinde veya dünyanın neresinde olurlarsa olsun karşılanır. Sağlık sigortası bu özelliği ile olası yüksek meblağlı sağlık giderlerini karşılayarak, sigortalıların en zor anlarında en büyük yardımcısı olur.

Nefes Sağlık Sigortası Nefes Sağlık Sigortası poliçede belirtilen acil durumlar sonucunda gerçekleşen, ortaya çıkışıyla tedaviye başvurulması arasında en fazla 12 saat geçmiş olan durumlarda bir sağlık kuruluşuna gidilmesi halinde yapılacak olan poliçedeki teminatları kapsar. Sigortalılarımızın bütçelerini sarsmadan ani ve beklenmedik durumlara karşı güvence sağlar.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Pek çok kişi gibi SGK'lısınız ve özel hastanelerin sağlık hizmetlerinden de yararlanmak istiyorsunuz ancak yüksek prim ödemek istemiyorsunuz.Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tam da size göre. Bu sigorta poliçesi ile sağlık sigortasının neredeyse 3'te 1'i fiyatına özel sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Sadece SGK katılım ücreti ödenir.

Yabancı Uyruklular Sağlık Sigortası Yabancı Uyruklular Sağlık Sigortası ürünümüz oturma izni veya ikamet tezkeresi için başvuran yabancı uyruklu kişilerin yaptırmaları gereken sağlık sigortaları için çözüm sunmaktadır. Ürünümüz oturma izni ya da ikamet tezkeresi için gerekli olan şartları karşılamaktadır.